Εκπαιδευτικές - Πολιτιστικές Εκδρομές

Τριήμερη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
Πανελλήνια Συνάντηση Εμψυχωτών στην Κρήτη
11,12,13/6/2022 (Αγίου Πνεύματος)
Βασικός εμψυχωτής και αρχηγός της εκδρομής: ΛΑΚΗΣ ΚΟΥΡΕΤΖΗΣ

Επιτέλους η πολυπόθητη εκδρομή μας που στερηθήκαμε λόγω της πανδημίας, ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Ξαναπιάνουμε το νήμα εκεί που το αφήσαμε. Και είναι η σειρά της ΚΡΗΤΗΣ!!!!

Η εκδρομή μας, διατηρώντας τον ιδιαίτερο εκπαιδευτικό και «εμψυχωτικό» της χαρακτήρα, επιχειρεί να ανακαλύψει και να μας γνωρίσει με έναν «άλλο» τρόπο μια ιδιαίτερα δημοφιλή περιοχή της Κρήτης που δεν έχουμε επισκεφθεί ποτέ με τη Σχολή μας. Θα καταλύσουμε στο ξενοδοχείο «Castri Village Hotel», στη περιοχή Λασιθίου , στην Ανατολική Κρήτη, πολύ κοντά στο μοναδικό Φοινικόδασος στο Βάι που θα γνωρίσουμε στις «εμψυχωτικές» δραστηριότητές μας.

Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν
οι σπουδαστές των Εργαστηρίων Αθήνας και Κρήτης και οι συμμετέχοντες στα Εργαστήρια Λάρισας, Πάτρας, καθώς και όλοι οι απόφοιτοι των 30χρόνων και γενικότερα οι φίλοι του θεατρικού παιχνιδιού.

Η εκδρομή μας ξεκινά από την Κρήτη το πρωί του Σαββάτου 11/6/2022 10:00 π.μ. από το Λιμάνι του Ηρακλείου. Επιστροφή Δευτέρα 13/6/2022 απόγευμα στο Λιμάνι του Ηρακλείου

Κόστος συμμετοχής 230€ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων το ποσό θα χωριστεί σε τρεις δόσεις:
Προκαταβολή 70€ έως 20/3/2022, 80€ έως 17/4/2022 & εξόφληση 80€ έως 22/5/2022
Η θέση κατοχυρώνεται μόνο με προκαταβολή. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται παρά μόνο αν είναι από υπαιτιότητα των διοργανωτών.
Απαραίτητη η έγκαιρη προκράτηση θέσης. Λόγω πρωτοκόλλου covid το ξενοδοχείο δεν θα μπορεί να δεχτεί παραπάνω άτομα από αυτά που θα δηλώσουμε.

Το ποσόν αυτό περιλαμβάνει:
Διαμονή Σαββάτου & Κυριακής στο Ξενοδοχείο «Castri Village Hotel», μεταφορές με πολυτελή πούλμαν, πρωϊνό Κυριακής και Δευτέρας, ημιδιατροφή Σαββάτου και Κυριακής, βιωματικά εργαστήρια στη φύση και…πολλές εκπλήξεις.
Είσοδοι σε τυχόν Μουσεία και αξιοθέατα δεν συμπεριλαμβάνονται.

Βρείτε μας στα social media