Διακοπές στο θέατρο (Camp Καλοκαίρι-Χριστούγεννα- Πάσχα)

Φθινοπωρινό camp 2022

Ακόμα λίγες… διακοπές… στο θέατρο… 
πριν ανοίξουν τα Σχολεία

29/8 - 2/9 & 5/9 - 9/9/2022

Το Θέατρο της Ημέρας, μετά από έντονη επιθυμία και παρότρυνση των γονιών και έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ (summer camp) διοργανώνει Φθινοπωρινό camp πριν ανοίξουν τα σχολεία, για δύο εβδομάδες.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Θεάτρου Ημέρας, ο γονιός μπορεί να εμπιστευθεί το παιδί του κατά τις σχολικές διακοπές, καλύπτοντας αφενός την ανάγκη φύλαξης τις ώρες της εργασία του, αφετέρου δίνοντας στο παιδί την ευκαιρία να απασχοληθεί δημιουργικά, κάνοντας ένα είδος διακοπών μέσα στο θέατρο.

Με πρωτότυπες και ευφάνταστες δραστηριότητες που έχουν κύριο άξονα το θεατρικό παιχνίδι και με διαφορετική θεματολογία κάθε εβδομάδα, στόχος μας είναι τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα και μέσα από πολλαπλές τεχνικές και ερεθίσματα να καλλιεργηθούν καλλιτεχνικά και συναισθηματικά, να αναπτύξουν τη δημιουργική έκφραση και τη φαντασία τους. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδια και φαντασία τα παιδιά θα αποχαιρετίσουν το Καλοκαίρι και θα ενταχθούν ομαλά στη σχολική ζωή.

Η Εμψύχωση-επίβλεψη και απασχόληση των παιδιών γίνεται από έμπειρους εμψυχωτές – θεατροπαιδαγωγούς, αποφοίτους της 3/ετούς Σχολής μας.

Βασική Εμψυχώτρια: Γεωργία Χρονοπούλου

Ενδεικτικό πρόγραμμα ημέρας
09.00-10.00 Παραλαβή των παιδιών, χαλαρή απασχόληση.
10.00-10.30 Δεκατιανό (προσφέρεται από το θέατρο)
10.30-11.15 Εξωτερική δραστηριότητα.
Πριν ο ήλιος αρχίσει να καίει, βγαίνουμε στην σκιερή μας αυλή, ή στο παρκάκι «Σοφία Βέμπο», έξω από το θέατρο για διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια.
11.15 Επιστροφή στο θέατρο. Πλύσιμο.
11.30-13.30 Δημιουργική απασχόληση με θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές - εικαστικά, μουσική, αφήγηση παραμυθιών, σχετικά με το κεντρικό παιδαγωγικό θέμα της εβδομάδος.
13.30-14.15 Μεσημεριανό φαγητό (θα προέρχεται από τους γονείς)
Στο θέατρό μας, υπάρχει πλήρης δυνατότητα υποστήριξης (σερβίρισμα σε τραπέζια, ζέσταμα φαγητού κλπ)
14.15-15.00 Χαλάρωση ( με μουσική, αφήγηση παραμυθιού, προβολή). Σύνθεση των ερεθισμάτων που προέκυψαν από όλη την ημέρα. Ολοκλήρωση του παιδαγωγικού προγράμματος της ημέρας.
15:00 Αποχώρηση των παιδιών

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το πρόγραμμα έχει διάρκεια μιας εβδομάδας και συγκεκριμένη θεματική ενότητα
Ο γονέας μπορεί να επιλέξει την μία ή και τις δύο εβδομάδες. Τμήμα σχηματίζεται με την συμμετοχή 10 παιδιά μίνιμουμ, ηλικίας περίπου 5-12 ετών. Ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών, θα σχηματιστούν δύο τμήματα σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα απασχόλησης και κοινό πρόγραμμα για τα πρακτικά θέματα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
- Την απασχόληση-παιδαγωγικό πρόγραμμα από έμπειρους παιδαγωγούς-νηπιαγωγούς εμψυχωτές Θεατρικού παιχνιδιού, εκπαιδευμένους στο Θέατρο Ημέρας. Ωράριο 09:00-15:00. 
Για επιπλέον φύλαξη ή προσέλευση και αναχώρηση των παιδιών (ώρες 08:00-09:00 & 15:00-16:00) θα υπάρξει έξτρα χρέωση.
- Την ασφαλή παραμονή των παιδιών στους εσωτερικούς χώρους απασχόλησης: Λευκό Εργαστήρι, θεατρικές αίθουσες, Φουαγιέ.
- Απασχόληση στον εξωτερικό χώρο (αυλή και διπλανό παρκάκι «Σοβία Βέμπο») με πρόσθετη απασχόληση ατόμων για την παρακολούθηση και την ασφάλεια των παιδιών.
- Προσφορά Δεκατιανού (χυμός & σαντουϊτσάκι με φρέσκα υλικά).
- Φροντίδα και βοήθεια στα παιδιά (πλύσιμο, φαγητό κλπ.) από τους παιδαγωγούςκαι ειδικό προσωπικό.
- Συνεχή ενημέρωση και επικοινωνία με τους γονείς από τη Γραμματεία μας.


Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ η βδομάδα (συν ΦΠΑ). Για τα αδέλφια που θα συμμετέχουν, έκπτωση 10%. Για επιπλέον φύλαξη, έξτρα χρέωση 20 € την εβδομάδα.
Υπάρχει και η δυνατότητα ημερήσιας παρακολούθησης με κόστος 20 €/ημέρα.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεως δύο εβδομάδες πριν την έναρξη κάθε τμήματος με προκαταβολή 30 €.

 

 

Βρείτε μας στα social media