Ταχύρρυθμα Σεμινάρια - Επιστημονικές Ημερίδες & Συνέδρια

Ταχύρρυθμο Σεμινάριο - Βιωματική Ημερίδα στo Ηράκλειο Κρήτης

«Το Θεατρικό Παιχνίδι & οι διαστάσεις του»
από τον Λάκη Κουρετζή & τους συνεργάτες του

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
10:30 π.μ. – 4:30 μ.μ.

Το ΘΕΑΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ξεκινώντας τη νέα χρονιά στις θεατρικές και εκπαιδευτικές του δραστηριότητες που περιλαμβάνουν: θεατρικές παραστάσεις, Σχολή Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού, ταχύρρυθμα σεμινάρια ειδικών θεατρικών και εκπαιδευτικών θεμάτων, κ.α. διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, ταχύρρυθμο Σεμινάριο- Βιωματική Ημερίδα με θέμα: «Το Θεατρικό Παιχνίδι και οι διαστάσεις του» με τον κ. Λάκη Κουρετζή και τη βασική διδακτική ομάδα της Σχολής. Ο κ. Κουρετζής είναι Διευθυντής Σπουδών του Θεάτρου Ημέρας, Παιδαγωγός, Σκηνοθέτης, Συγγραφέας, Επίτιμος Διδάκτορας του Παν/μίου Αθηνών και Δημιουργός της Μεθόδου του Θεατρικού Παιχνιδιού.


Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, φοιτητές παιδαγωγικών & θεατρολογικών τμημάτων, θεατρολόγους, ηθοποιούς, ειδικούς ανθρωπιστικών και επικοινωνιακών επαγγελμάτων, σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν μ’ έναν διαφορετικό τρόπο το θεατρικό φαινόμενο, σε όσους επιχειρούν να διευρύνουν τους επικοινωνιακούς κώδικες και τις διδακτικές μεθοδολογίες και αναζητούν ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου αποφοίτων Κρήτης «Σύλλογος Παιδαγωγών - Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού- Παιδαγωγική θεάτρου Κρήτης»


Το Σεμινάριο θα γίνει στον νέο πρότυπο χώρο ευεξίας για όλους, Train2gether, στην Οδό 1770 αρ. 30 στο κέντρο του Ηρακλείου.


Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Συμβολική τιμή 15€


Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


*Σημ.:Όλοι οι συμμετέχοντες, πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες.

 

Βρείτε μας στα social media