Βεστιάριο «Σημεία Όψης»

Αναλαμβάνουμε να «ντύσουμε» τους ρόλους σας στην τέχνη και τη ζωή και να «στολίσουμε» τους χώρους σας.

Με την υπογραφή της Ανδρομάχης (Μάγκυ) Μοντζολή Διδάκτορα Θεατρολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Σκηνογράφου - Ενδυματολόγου – Σκηνοθέτη

Το Βεστιάριό μας, περιμένει να σας υποδεχτεί και να καλύψει τις σκηνογραφικές και ενδυματολογικές σας ανάγκες, με την συμβουλευτική υποστήριξη των έμπειρων συνεργατών του, σκηνογράφων και ενδυματολόγων για την ενδυματολογική επιμέλεια αλλά και μελέτη, σχεδιασμό, υλοποίηση κουστουμιών σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Η βεντάλια των υπηρεσιών μας:

Ενοικίαση, κατασκευή, πώληση, ενδυματολογική μελέτη και επιμέλεια

Για Κοστούμια, αξεσουάρ, περούκες, καπέλα, μάσκες, σκηνικά και αντικείμενα.

Για Θέατρο, χορό, κινηματογράφο, τηλεόραση, διαφήμιση, φωτογραφήσεις, video clips, σχολεία και συλλόγους, εκδηλώσεις- γιορτές.

Εποχιακά θέματα: Χριστούγεννα, Απόκριες, Πάσχα, τέλος Σχολικής χρονιάς, Εθνικές εορτές.

Στολές και αξεσουάρ (props) για ενήλικες και παιδιά με έμφαση στα κοστούμια εποχής και φαντασίας. Περούκες, καπέλα, μάσκες καταλληλα για θέατρο, χορό, κινηματογράφο, τηλεόραση, διαφήμιση, φωτογραφήσεις, video clips, αλλά και για εκδηλώσεις- γιορτές ιδιωτών, σχολείων και συλλόγων με εποχιακά θέματα: Χριστούγεννα, Απόκριες, Πάσχα, τέλος Σχολικής χρονιάς, Εθνικές εορτές.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δίπλα στο μετρό Πανόρμου, λειτουργούν με την ανάλογη υλικοτεχνική υποδομή χώροι για : εκθέσεις εικαστικές, κοσμημάτων, μπαζάρ, κοστουμιών και αντικειμένων) διαφημιστικές φωτογραφήσεις, video clip τις συλλογές με κοστούμια διαφόρων εποχών , καπέλα, μάσκες, περούκες, υποδήματα, ενδυματολογικά αξεσουάρ με έπιπλα, σκηνικά και ειδικά θεατρικά αντικείμενα φροντιστηρίου υλικά, ραπτική, δοκιμαστήριο.

Συνεργασίες:

2021: Στη Σμύρνη κάποτε από τον Θίασο Πορεία. Μια μουσικοθεατρική παράσταση με αφορμή τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης σε κείμενα και στίχους του Θανάση Σάλτα και σκηνοθεσία της Ιωάννας Μαστοράκη.

2022: Το βεστιάριο ΣΗΜΕΙΑ ΟΨΗΣ και η Ανδρομάχη Μοντζολή, ανέλαβαν την ενδυματολογική και σκηνογραφική επιμέλεια της νέας σειράς του COSMOTE T.V-COSMOTE HISTORY "Μεγάλες Ιέρειες του Ελληνικού θεάτρου" (Κοτοπούλη, Κυβέλη, Παξινού, Συνοδινού, Λαμπέτη) σε σενάριο & Σκηνοθεσία του Σταμάτη Τσαρουχά. 1ο επεισόδιο: Μαρίκα Κοτοπούλη που ενσαρκώνει η ηθοποιός και τελειόφοιτη σπουδάστρια της Σχολής Παιδαγωγικής θεάτρου του Θέατρο της Ημέρας, Moraki Eugenia. 2ο επεισόδιο: Κυβέλη με την συντροφιά του Θεοδωρίδη σε καφέ της εποχής (Καφέ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά). Την Κυβέλη και τον Θεοδωρίδη ενσαρκώνουν η τελειόφοιτη σπουδάστρια κατερίνα χριστοπούλου και ο απόφοιτος Gregory Kyriazis της Σχολής Παιδαγωγικής θεάτρου του Θέατρο της Ημέρας.

Συμμετοχή σε εκθέσεις: 

2022: Έκθεση στις Βερσαλλίες με Mολιερικά κοστούμια για το έτος Μολιέρου-400 χρόνια από τη γέννησή του. 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το «έτος Μολιέρου στην Γαλλία», ξεκίνησε στις 15 Ιανουαρίου 2022, στις Βερσαλλίες, μεγάλη έκθεση με τίτλο «1622-2022 La fabrique d’ une gloire Nationale» που περιλαμβάνει πρωτότυπους πίνακες, θεατρικά κοστούμια, αντικείμενα και ντοκουμέντα από το Μολιερικό σύμπαν. Σε αυτήν την έκθεση λαμβάνει μέρος η Ανδρομάχη Μοντζολή, με Μολιερικά κοστούμια της, σχέδια και μακέτες που είχε φιλοτεχνήσει για την «ιστορική» -όπως χαρακτηρίστηκε στην εποχή της- παράσταση της ΜΟΛΙΕΡΙΑΔΑΣ στα έτη 1996-98 , υπό την αιγίδα της COMEDIE FRANCAISE που ανέβασε το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ σε σκηνοθεσία Λάκη Κουρετζή. Τα 45 πρωτότυπα κοστούμια εποχής που σχεδιάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν για την παράσταση αυτή φιλοξενούνται στο Βεστιάριο θεάτρου «ΣΗΜΕΙΑ ΟΨΗΣ».

 

Βεστιάριο «ΣΗΜΕΙΑ ΟΨΗΣ»

Χατζηκωνσταντή 15-17 (στάση ΜΕΤΡΟ Πανόρμου-έξοδος Χατζηκωνσταντή)

Τηλ. 210 6929090, 6974 374104

e-mail: info@theatro-imeras.gr, site: www.theatro-imeras.gr

Βρείτε μας στα social media